Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem Bezglutenowe BIO 60g
5,19 zł
Brutto
Chrupki Ryżowe ze Szpinakiem i Porem Bezglutenowe BIO 60g
Bezglutenowe chrupki ryżowe o smaku szpinaku i pora.
Składniki :
Ryż*, olej słonecznikowy*, szpinak* (1,8 %), por* (1,5 %), sól morska, cebula, pieprz
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g
- Wartość energetyczna: 1754 kJ / 419 kcal
- Tłuszcz: 16,4 g
- W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
- Węglowodany: 56,3 g
- W tym cukry: 2,9 g
- Błonnik: 9,1 g
- Białko: 7,0 g
- Sól: 1,1 g
Produkt nie zawiera
- glutenu