Daktyle w Czekoladzie Gorzkiej Bezglutenowe Bio 50g
8,59 zł
Brutto
Daktyle w Czekoladzie Gorzkiej Bezglutenowe Bio 50g
Kawałki cudownie słodkiego suszonego daktyla z ekologicznych upraw zostały otulone wytrawną, gorzką czekoladą zawierającą 60% kakao, by w efekcie stworzyć harmonię smaków godną opowieści Szeherezady.
Składniki :
Daktyle* 50 %, czekolada* 49 % [miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, kakao o obniżonej zawartości tłuszczu*, emulgator: lecytyny (z SOI*)], substancje glazurujące: guma arabska*, cukier*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Czekolada: masa kakaowa minimum: 60 %.
Wartość odżywcza w 100 g:
- wartość energetyczna 1782 kJ (426 kcal)
- tłuszcz 20 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 12 g
- węglowodany 54 g, w tym cukry 50 g
- błonnik 9 g
- białko 4,1 g
- sól 0 g
- Daktyle suszone BIO
- Wyśmienita czekolada gorzka BIO 60% cocoa bez oleju palmowego
- Manufakturowa produkcja i tradycyjna receptura
- Wartościowy wybór
- Wysoka zawartość błonnika pokarmowego
- Odpowiednie dla wegan
- Certyfikowany produkt bezglutenowy
Produkt nie zawiera
- glutenu