AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON

7,25 zł
Brutto
e273c2b31166d8c145cee6f8dcb1f36d.jpg

AGAR BEZGLUTENOWY BIO 10 g - AMYLON

Do kremów, polew, budyni, galaretek do ciast i dań z galaretą.

7313f0a80553f09c9cc5643be59c9092.jpg

SKŁADNIKI

agar*

(*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość energetyczna: 700 kJ/167 kcal
  • Tłuszcz: 0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
  • Węglowodany: 0,4 g
  • w tym cukry: 0,4 g
  • Białko: 0 g
  • Sól: 1,25 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

10 g agaru rozpuścić w 1 litrze zimnej wody i w razie potrzeby dosłodzić. Gotować przez 3 minuty ciągle mieszając. Po ugotowaniu lekko ostudzić. Wlać do formy i pozostawić do zestalenia w lodówce. Agar można przygotować z sokiem owocowym lub z innym sokiem.

Amylon

Popularna marka Amylon rozwinęła się w ciągu ponad 110 lat swojego istnienia z tradycyjnej czeskiej marki w odnoszącą sukcesy nowoczesną markę, łączącą oryginalne i uczciwe praktyki naszych babć z innowacyjnym szacunkiem dla nowych trendów w gastronomii, ale wciąż ze szczerym szacunkiem dla klientów, kraju i przyrody.

Wysokiej jakości składniki podstawą smaku

Starannie selekcjonujemy i kupujemy wyłącznie wysokiej jakości surowce od certyfikowanych dostawców.

  • Amylon jako producent spełnia najsurowsze standardy certyfikacji IFS i BIO.

  • Gwarantujemy najwyższy standard, jakość i higienę podczas produkcji.

  • Uczciwość jest jednym z filarów naszej firmy.

Niezależnie od tego, czy cierpisz na alergię na gluten, nie chcesz spożywać sztucznych jajek, czy zależy Ci na zdrowiu natury, możesz wybierać u nas.

  • Oferujemy produkty bezglutenowe i wegańskie.

  • Dużą popularnością cieszy się nasza bogata oferta produktów BIO, które wspierają równowagę ekologiczną, zachowanie różnorodności biologicznej czy ograniczanie stosowania niektórych pestycydów.

  • Spodobają się także miłośnikom szybkich dań przygotowanych w minutę.

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website