Makaron kukurydziany Świderki Fusilli Bezglutenowy Bio 300g
10,49 zł
Brutto
Makaron kukurydziany Świderki Fusilli Bezglutenowy Bio 300g
SKŁADNIKI
Mąka kukurydziana*.
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
- Wartość energetyczna: 1528 kJ/360 kcal
- Tłuszcz: 2,0 g
- w tym kwasy nasycone: 0,6 g
- Węglowodany: 71 g
- w tym cukry: 0,6 g
- Białko: 8,5 g
- Sól: 0,015 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 10-12 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju.