FRUPP Baton Owocowy Truskawkowy Bezglutenowy 10g

2,59 zł
Brutto
Pakowanie : 1

FRUPP Baton Truskawka bezglutenowy 10g

Liofilizacja to metoda suszenia w ujemnych temperaturach, pozwalająca utrwalić produkty bez wpływu na ich właściwości. Charakteryzuje się wysokim zachowaniem smaku, aromatu i wartości odżywczych - wyższym niż w przypadku klasycznego suszenia.

Składniki: truskawki (26%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny.

Produkt może zawierać: mleko, soję, orzeszki ziemne i orzechy laskowe.

Producent: Celiko S.A., ul. św. Antoniego 71, 61-359 Poznań

Wartość odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna: 1578 kJ / 373 kcal
  • Tłuszcz: 0,5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
  • Węglowodany: 85 g
  • w tym cukry: 65 g
  • Błonnik: 8,2 g
  • Białko: 2,9 g
  • Sól: 0,03 g

Produkt nie zawiera

glutenu

Celiko

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website