Ciasto Drożdzowe Bezglutenowe 200g

3,98 zł
Brutto

Pyszne Ciasto drożdżowe Celiko.

TERAZ NOWA RECEPTURA I OPAKOWANIE!

  • świetnie nadaje się do przygotowania słodkich ciast drożdżowych - ciast z owocami, bab i babeczek, drożdżówek, pączków, racuchów.
  • szybkie i łatwe w przygotowaniu
  • odpowiednie dla wegetarian i wegan
  • produkt bezglutenowy (PL-064-024)

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku do przygotowania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówek, pączków i racuchów. Produkt bezglutenowy.

Składniki: mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, skrobia ziemniaczana modyfikowana, glukoza, drożdże suszone 3%, sól.

Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

Wartość odżywczaw 100 g koncentratu:

Wartość energetyczna:1520 kJ / 363 kcal

Tłuszcz:0,8 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,1 g

Węglowodany:84 g

w tym cukry:5 g

Białko:3,8 g

Sól:0,29 g

Produkt zawiera

mleko
Soja

Produkt nie zawiera

glutenu

Celiko

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website