Makaron Kukurydziano-Ryżowy Tagliatelle Bezglutenowy Bio 250g

12,79 zł
Brutto
6b6027f56f24cf50ca54de8bde3471cc.jpg

Makaron Kukurydziano-Ryżowy Tagliatelle Bezglutenowy Bio 250g

Tagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, RYB, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese

520e4fff574180427fe68f4d1bf9c3ab.jpg

SKŁADNIKI :

95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. 

 (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość energetyczna: 1489 kJ/351 kcal
  • Tłuszcz: 2,6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
  • Węglowodany: 73 g
  • w tym cukry: 0,7 g
  • Błonnik: 3,4 g
  • Białko: 8,5 g
  • Sól: 0,008 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Przed spożyciem gotować 8 - 10 minut (100 g makaronu na 1 L osolonej wody).

Pasta Natura

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website