Makaron z Ciecierzycy i Brązowego Ryżu Tagliatelle Bezglutenowy 250g

14,49 zł
Brutto
1120fcba19bcc363b1857a5f59ab9472.jpg

Makaron z Ciecierzycy i Brązowego Ryżu Tagliatelle Bezglutenowy 250g

840d2b26549ded87aa9809e1c98515ef.jpg

SKŁADNIKI :

50 % mąka z ciecierzycy*, 50 % mąka z brązowego ryżu*.

 (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA w 100 g

  • Wartość energetyczna: 1505 kJ/357 kcal
  • Tłuszcz: 4,8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g
  • Węglowodany: 59 g
  • w tym cukry: 1,7 g
  • Błonnik: 7,9 g
  • Białko: 15 g
  • Sól: 0 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Napełnij wystarczająco duży garnek wodą, 1 l wody na 100 g makaronu. Dodaj także łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadź wodę do wrzenia i dodaj sól, około 10 g grubej soli na 100 g makaronu. Włóż makaron do wrzącej wody i gotuj przez 3-5 minut. Odcedź makaron i dopraw go według uznania.

Pasta Natura

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website