Czekolada Gorzka 72% Dominikana Bezglutenowa BIO 80 g

13,29 zł
Brutto
d71c038e75e11e0f04bb0a9ac11233a7.jpg

Czekolada gorzka 72% Dominikana Bezglutenowa BIO 80 g

Czekolada gorzka 72% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Republiki Dominikany. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

543222464a44156d1443bf238dd28287.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier*, masło kakaowe*, wanilia*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2456/592
  • Tłuszcz: 44.5 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28.1 g
  • Węglowodany: 34.5 g
  • w tym cukry: 28 g
  • Błonnik: 9 g
  • Białko: 9 g
  • Sól: 0.06 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

7b81c5fd340927bcd3dbe0659944336e.jpg
3bf53fc974cc71b40c85d90d55a1f653.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website