Czekolada Gorzka 93% Kongo bez Dodatku Cukru i Słodzików Bezglutenowa 80g

18,59 zł
Brutto
bf73fc4f871c4b8aa3b4ac3f40f0aedf.jpg

Czekolada Gorzka 93% Kongo bez Dodatku Cukru i Słodzików Bezglutenowa BIO 80 g

Czekolada gorzka 81% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Kongo. Bez dodatku cukru i innych substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

f02c06e4ac4915e305777524c50265c3.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, masło kakaowe*, błonnik roślinny (z agawy)* 7%, kakao w proszku*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2371/576
  • Tłuszcz: 51.6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32.7 g
  • Węglowodany: 7.1 g
  • w tym cukry: 0.3 g
  • Błonnik: 22 g
  • Białko: 9.7 g
  • Sól: 0.01 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

ebf6af8a3c846a58d80c22bf2bf7d5b8.jpg
e3bdc1c8062659e9b46867027ace5a0e.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website