Czekolada gorzka 82% Kongo Bezglutenowa BIO 30 g

8,35 zł
Brutto
cf776e9535b2349b39b9459cc1e7b4e6.jpg

Czekolada gorzka 82% Kongo Bezglutenowa BIO 30 g

Czekolada gorzka 82% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Kongo. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

745c7d87007e5f08138a875885290654.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier*, masło kakaowe*.

*składaniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2544/615
  • Tłuszcz: 51.8 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 32.3 g
  • Węglowodany: 22.7 g
  • w tym cukry: 18.1 g
  • Błonnik: 11.1 g
  • Białko: 9 g
  • Sól: 0.01 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

01fbd02c2ca6c6e3082c85011646e9f3.jpg
8b915552024515c45da3b51dbcb77232.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website