Deser Kokosowy Panna Cotta w Proszku Wegański Bezglutenowy Bio 46g

9,59 zł
Brutto
301a1efef363d393c93ee1a66bc36b96.jpg

Deser Kokosowy Panna Cotta w Proszku Wegański Bezglutenowy Bio 46g

Mieszanka w proszku - baza do tworzenia tradycyjnego deseru Panna Cotta; która pozwala na szybkie i proste przygotowanie tradycyjnego deseru.

Opakowanie wystarcza na 4 porcje po 110 g.

d8d28c814c6996c55644bb055195dd71.jpg

Składniki :

43 % napój kokosowy w proszku* (75 % napój kokosowy*, maltodekstryna*), nierafinowany cukier trzcinowy*, skrobia z tapioki*, substancja żelująca: agar*; 1,5 % wanilia Bourbon*, sok z cytryny w proszku*, sól. 

 (*certyfikowany składnik ekologiczny)

Wartość Odżywcza w  100 g po przygotowaniu z napojem kokosowym

  • Wartość energetyczna: 875 kJ/211 kcal
  • Tłuszcz: 19 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 17 g
  • Węglowodany: 8,9 g
  • w tym cukry: 5,7 g
  • Błonnik: <0,5 g
  • Białko: 1,8 g
  • Sól: 0,07 g

Sposób Przygotowania :

Do przygotowania deseru potrzeba: 1 puszka napoju kokosowego (400 ml)

ALTERNATYWA: 200 ml wegańskiego kremu do gotowania z 200 ml napoju roślinnego

lub 200 ml śmietanki z 200 ml mleka.

1. Wsyp zawartość torebki do rondelka z napojem kokosowym i dobrze wymieszaj.

2. Doprowadź do wrzenia i gotuj przez minutę, mieszając.

3. Umieść panna cottę w czterech wypłukanych zimną wodą foremkach i wstaw do lodówki na conajmniej 3 godziny.

Wskazówka: Poluzuj brzegi panna cotty nożem i przełóż na talerz. Udekoruj sosem deserowym Biovegan, świeżymi owocami i podaj.

UWAGA *

* Konsystencja zmienia się w zależności od rodzaju napoju kokosowego, kremu do gotowania i napoju roślinnego.

Produkt nie zawiera

glutenu

Biovegan

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website