Low-Carb KETO Brownie Mix Bezglutenowy 150g

14,99 zł
Brutto

Low-Carb KETO Brownie Mix Bezglutenowy 150g

Składniki:

mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska.

BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY

Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający

Może zawierać: orzechy, orzeszki arachidowe, sezam, mleko.

Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.

Wartość odżywcza w 100 g (po przygotowaniu):

Wartość energetyczna: 1918 kJ/ 464 kcal

Tłuszcz:  41 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 21 g

Węglowodany: 25 g

w tym

-cukry: 1,6 g

-alkohole wielowodorotlenowe (poliole): 19 g

Błonnik: 5,6 g

Białko: 10 g

Sól: 0,28g

Sposób przygotowania:

Ciasto Keto Brownie:

  1. Rozgrzej piekarnik do 180 ⁰C (bez termoobiegu).
  2. Przygotuj 100g roztopionego, ostudzonego masła oraz 2 jajka.
  3. Umieść KETO mix w misce, dodaj jajka, masło.
  4. Zmiksuj do uzyskania gładkiego ciasta, przy użyciu trzepaczki, łyżki lub miksera na najmniejszych obrotach, wystarczy parę obrotów miksera by nie przemieszać.
  5. Przełóż masę do przygotowanej formy („keksówka” ok. 23 x 8 x 7 cm) wyłożonej papierem do pieczenia.
  6. Piecz przez ok. 20 minut.
  7. Wyjmij i pozostaw ciasto do całkowitego ostygnięcia.

Produkt zawiera

mleko
Sezam
Orzechy

Produkt nie zawiera

glutenu

Bezgluten

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website