Czekolada Wegańska z Orzechami Laskowymi bez Cukru BIO Bezglutenowa 70 g
Czekolada Wegańska z Orzechami Laskowymi bez Dodatku Cukru BIO Bezglutenowa 70 g
Czekolada wegańska z orzechami laskowymi bez dodatku cukru. Niesamowicie gładka, pralinowa czekolada słodzona wyłącznie organicznym erytrytolem – naturalnym słodzikiem, który nie wpływa na poziom cukru we krwi i nie ma kalorii. Ale co najważniejsze – jest uzależniająco pyszna.
SKŁADNIKI
Masa kakaowa*, substancja słodząca: Erytrytol*, orzechy laskowe*, Masło kakaowe*, Krem kokosowy*, Lecytyna słonecznikowa*. Kakao minimum 53%.
Może zawierać śladowe ilości innych orzechów. Zawiera naturalnie występujące cukry.
* - z ekologicznych upraw rolnych.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
- Wartość odżywcza: 2274/640
- Tłuszcz: 50 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28 g
- Węglowodany: 29 g
- w tym cukry: 2 g
- Błonnik: 0 g
- Białko: 9.3 g
- Sól: 0.06 g
Benjamissimo
NOWE DOŚWIADCZENIE CZEKOLADY
Naszą misją jest zrewolucjonizowanie świata czekolady. W naszej rodzinnej Sofii w Bułgarii, z całą naszą pasją i miłością podjęliśmy wyzwanie stworzenia czekolady, która zmienia życie naszych partnerów, środowiska i naszych klientów.
Nasze czekoladki są w 100% wegańskie, organiczne, bezglutenowe i nie zawierają rafinowanego cukru, a jednocześnie są niesamowicie smaczne. Używamy wyjątkowo wysokiej jakości, uczciwie sprzedawanych ziaren kakaowca z małych gospodarstw w Nikaragui, Peru i Kongo. Dodajemy pożywienie i mieszamy to wszystko razem, aby uzyskać nieodpartą zdrową ucztę dla ciała, umysłu i duszy.
Produkt zawiera
- Orzechy
Produkt nie zawiera
- glutenu