Czekolada Gorzka 77% Peru Bezglutenowa BIO 30 g

6,79 zł
Brutto
04eb5e38003d7a3238dcf6875c6e194e.jpg

Czekolada gorzka 77% Peru Bezglutenowa BIO 30 g

Czekolada gorzka 77% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Peru. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

ff8ef6bf092efff6c6e3cfe909aec2e7.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier*, masło kakaowe*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2510/606
  • Tłuszcz: 49.4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 30.8 g
  • Węglowodany: 27.2 g
  • w tym cukry: 23.1 g
  • Błonnik: 10.1 g
  • Białko: 8.2 g
  • Sól: 0.01 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

37415b18183adebb15643622e658ca6f.jpg
1f56697f0e3bbb203c54a86d8bedfdb4.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website