Czekolada Gorzka 99% Dominikana Bezglutenowa BIO 80 g

12,89 zł
Brutto
8dad98e70697e505aff625ed8cb7eca6.jpg

Czekolada Gorzka 99% Dominikana Bezglutenowa BIO 80 g

Czekolada gorzka 99% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Republiki Dominikany. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

ff60d6fd22f66413c664abc00f8ef391.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, masło kakaowe*, cukier*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2631/637
  • Tłuszcz: 56.2 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 35.3 g
  • Węglowodany: 13 g
  • w tym cukry: 2 g
  • Błonnik: 13.4 g
  • Białko: 13.2 g
  • Sól: 0.01 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

cb597d479b7d05cf294d9109385ecf1a.jpg
1bab227dd7591c9c1710f0d2c5cdfc7f.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website