Czekolada Gorzka 85% Nikaragua Bezglutenowa BIO 30 g

6,79 zł
Brutto
2e95c8e1e823bc01a41a08632356bae8.jpg

Czekolada gorzka 85% Nikaragua Bezglutenowa BIO 30 g

Czekolada gorzka 85% Nikaragua Bezglutenowa BIO 30 g

6b7a5a15569de3ee41a352c12085077f.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier*, masło kakaowe*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2413/583
  • Tłuszcz: 47.2 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 29.6 g
  • Węglowodany: 21.7 g
  • w tym cukry: 16.1 g
  • Błonnik: 13.6 g
  • Białko: 11.1 g
  • Sól: 0.02 g

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

bf2c4335102a25ce5e28f0161e3c7668.jpg
aa1d4695a532f8e03340ca592c72bd0b.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website