Ciasto Biszkoptowe Bezglutenowe 200g
Ciasto Biszkoptowe 200g
- świetnie nadaje się do przygotowania biszkoptu, muffinek i babeczek.
- szybkie i łatwe w przygotowaniu
- odpowiednie dla wegan
- produkt bezglutenowy (PL-064-025)
Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Składniki:
skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.
Może zawierać: soję, mleko i ich produkty pochodne.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g koncentratu:
Wartość energetyczna:1526 kJ / 365 kcal
Tłuszcz:0,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,0 g
Węglowodany:89 g
w tym cukry:32 g
Białko:0 g
Sól:0,01 g
Produkt zawiera
- mleko
- Soja
Produkt nie zawiera
- glutenu