Makaron Ryżowy Razowy Fusiilli Bezglutenowy Bio 250 g

9,29 zł
Brutto
b272154cab0dd69ceb2db76d3bdd6e8a.jpg

Makaron Ryżowy Razowy Fusiilli Bezglutenowy Bio 250 g Pasta Natura

5a6934dbf7c43b6c9a0740cca364d4d6.jpg

SKŁADNIKI :

Ekologiczna mąka ryżowa pełnoziarnista.

Może zawierać SOJĘ.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość energetyczna: 1579 kJ/373 kcal
  • Tłuszcz: 2,9 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
  • Węglowodany: 77 g
  • w tym cukry: 0,8 g
  • Błonnik 3,5 g
  • Białko: 7,9 g
  • Sól: 0,02 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Do garnka wlać 1 l wody na 100 g makaronu i dodać łyżkę oliwy z oliwek. Doprowadzić wodę do wrzenia, dodać sól około 10 g grubej soli. Dodać makaron do wrzącej wody i gotować przez 7 - 8 minut. Odcedzić makaron i doprawić według uznania.

Pasta Natura

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website