Mieszanka do Wypieku Ciastek Keto z Czekoladą Bez Cukru Bezglutenowa 365 g

17,69 zł
Brutto
1494cfcac5ae0e7dee0d27f95bf2dd2b.jpg

Mieszanka do Wypieku Ciastek Keto z Czekoladą Bez Dodatku Cukru Bezglutenowa 365 g

Bezglutenowa mieszanka do wypieku 35 ciastek z czekoladą keto. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. Zawiera substancje słodzące. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego.

c2f9efadba516d60c4da1edea32e1042.jpg

SKŁADNIKI :

Mąka MIGDAŁOWA, erytrytol (substancja słodząca), mąka kokosowa, czekolada gorzka bez dodatku cukru 8 % [miazga kakaowa 60 %, substancja słodząca (erytrytol 29,5 %, glikozydy stewiolowe ze stewii 0,03 %), tłuszcz kakaowy, inulina, odtłuszczone kakao w proszku, emulgator: lecytyny (z SOI), aromat waniliowy], inulina, cynamon cejloński, sól kłodawska.

Produkt może zawierać orzechy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość energetyczna: 1814 kJ/434 kcal
  • Tłuszcz: 41 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g
  • Węglowodany: 24 g
  • w tym cukry: 2,2 g
  • Błonnik: 9,2 g
  • Białko: 10 g
  • Sól: 0,3 g

* Wartość odżywcza produktu wyliczona dla przepisu składającego się z mieszanki, 1 jajka i 100 g masła.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

  1. Przesyp mieszankę do miski.
  2. Dodaj 1 jajko i 100 g roztopionego, przestudzonego masła. Opcjonalnie możesz dodać 1 jajko, 50 g roztopionego MASŁA i 50 g pasty migdałowej.
  3. Mieszaj łyżką, a następnie zagnieć rękami.
  4. Ciasto rozwałkuj na cienki placek pomiędzy dwoma arkuszami papieru do pieczenia i wycinaj foremką dowolne kształty. Ciastka można też formować w rękach.
  5. Ciastka układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia.
  6. Piecz przez 12-15 minut w temperaturze 180 ℃.

Pięć Przemian

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website