Czekolada Gorzka 70% Słodzona Cukrem Kokosowym Bezglutenowa BIO 100 g

19,29 zł
Brutto

Czekolada gorzka 70% słodzona cukrem kokosowym Bezglutenowa BIO 100 g

810a18381182f8f0c358114a4c748ebd.jpg
420d59215a6127e3a9202a4ebed68878.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier kokosowy* 30%, masło kakaowe*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2425/585
  • Tłuszcz: 43.9 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 27.1 g
  • Węglowodany: 34 g
  • w tym cukry: 26.8 g
  • Błonnik: 8.9 g
  • Białko: 8.8 g
  • Sól: 1.05 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

9091c5ca1b0ccf95419ede63a315359c.jpg
25f11ac6748906ef4d8d9575b0e186c8.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website