Czekolada Gorzka 70% z Malinami i Acai Bezglutenowa BIO 100 g

20,99 zł
Brutto
1f06b1b87a1acd457477399f18021292.jpg

Czekolada gorzka 70% z malinami i acai Bezglutenowa BIO 100 g

Czekolada gorzka 70% kakao z maca i siemieniem lnianym. Słodzona cukrem kokosowym. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

809a67897472c358b6e54d6571ed2100.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier kokosowy* 28%, masło kakaowe*, siemię lniane* 4%, maca w proszku* 2%.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2402/579
  • Tłuszcz: 42.6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 25.6 g
  • Węglowodany: 34.5 g
  • w tym cukry: 25.9 g
  • Błonnik: 9.6 g
  • Białko: 9.5 g
  • Sól: 0.99 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

10fab4df32463741dc1595f4bfc959d5.jpg
8f6ae2b6419c429e95f9149b8c9214ff.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website