Czekolada Gorzka 70% z Quinoa Bezglutenowa Bio 100 g

19,49 zł
Brutto
b06f9b0ec67c57a92cfa2245201426db.jpg

Czekolada gorzka 70% z quinoa Bezglutenowa BIO 100 g

Czekolada gorzka 70% kakao z quinoa. Słodzona cukrem kokosowym. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

3dfc658454ba18ebd6c02627fb523eb6.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, cukier kokosowy* 28%, masło kakaowe*, prażona quinoa* 2,5%.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2404/579
  • Tłuszcz: 43 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 26.5 g
  • Węglowodany: 34.9 g
  • w tym cukry: 26.2 g
  • Błonnik: 8.8 g
  • Białko: 8.8 g
  • Sól: 1.03 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

4f970c7c64afe906bafa304f6a0142d3.jpg
e3ed3dcd2684a63fe07a2e5bef64ae56.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website