Czekolada gorzka 81% Peru Bez Dodatku Cukru i Słodzików Bezglutenowa 80g

18,19 zł
Brutto
b11b25391247bf54028e5d26c88c1f19.jpg

Czekolada gorzka 81% Peru bez dodatku cukru i słodzików Bezglutenowa BIO 80 g

Czekolada gorzka 81% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Peru. Bez dodatku cukru i innych substancji słodzących. Zawiera naturalnie występujące cukry. Nie zawiera glutenu. Odpowiednia dla osób na diecie wegańskiej.

6aa6f42cf1340d510b2794e24e0bb971.jpg

SKŁADNIKI

kakao*, błonnik roślinny (z agawy)* 19%, masło kakaowe*, kakao w proszku*.

*skladniki pochodzące z upraw ekologicznych

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2275/553
  • Tłuszcz: 46.4 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 28.7 g
  • Węglowodany: 8.2 g
  • w tym cukry: 0.4 g
  • Błonnik: 30.6 g
  • Białko: 10.2 g
  • Sól: 0.01 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

4f49aed711c10036b7e8b61a9dfebc3a.jpg
c0e318b3f8275c6d0fc24f711e06a898.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website