Czekolada Mleczna 42% Kongo Bezglutenowa BIO 80 g

18,19 zł
Brutto
57b56cbe64e91c193eca7929e9e4df79.jpg

Czekolada Mleczna 42% Kongo Bezglutenowa BIO 80 g

Czekolada mleczna 42% kakao. Kakao pochodzące w 100% z Kongo. Nie zawiera glutenu.

66e0d0aa2ac501fd1ff4acda328128a8.jpg

SKŁADNIKI

cukier*, masło kakaowe*, MLEKO w proszku*, kakao*.

*składniki pochodzące z upraw ekologicznych.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

  • Wartość odżywcza: 2516/605
  • Tłuszcz: 42.6 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 23.9 g
  • Węglowodany: 49.9 g
  • w tym cukry: 49.2 g
  • Błonnik: 1.4 g
  • Białko: 4.7 g
  • Sól: 0.1 g

OD FASOLI DO CZEKOLADY

Doskonałość naszej rzemieślniczej czekolady.

Od fasoli do czekolady to proces, który rozpoczyna się, gdy rzemieślnik wybiera ziarna kakaowe i przetwarza je na batony czekoladowe i bombonierki, które pakuje i sprzedaje.

Jest to rzemieślniczy proces produkcji, który wymaga specjalnej wiedzy na temat produktu, cierpliwości, priorytetu jakości i chęci zaoferowania smakoszowi tego, co najlepsze z kakao.

Blanxart jest wierny temu podejściu, stawiając na doskonałą czekoladę i wyselekcjonowane pochodzenie.

ec6bcccffa3c32feb4600c1d6216fee0.jpg
33a8f222e486e01f953b07cc0d9f8a9f.jpg

KAKAO ORGANICZNE

Nasze zaangażowanie

Jakość Blanxart wynika między innymi z wykorzystania kakao z odległych plantacji w najbardziej uprzywilejowanych geograficznie obszarach oraz dzięki drobnym producentom i spółdzielniom o uznanych na całym świecie emblematach ekologicznych. Nasze procesy produkcyjne opierają się na zaufaniu do tego organicznego kakao o niezrównanej jakości.

Produkt nie zawiera

glutenu

Blanxart

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website