Ciasto Kruche Bezglutenowe 200g

3,74 zł
Brutto

Ciasto Kruche 200g

  • świetnie nadaje się do przygotowania kruchych, herbatników i ciasteczek
  • szybkie i łatwe w przygotowaniu
  • odpowiednie dla wegan
  • produkt bezglutenowy (PL-064-027)

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Koncentrat ciasta kruchego w proszku do przygotowania ciasta kruchego, herbatników i ciasteczek. Produkt bezglutenowy.

Składniki: skrobia ziemniaczana, cukier, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana modyfikowana, regulator kwasowości: difosforany, substancja spulchniająca: węglany sodu, sól.

Może zawierać sojęmleko i ich pochodne.

Wartość odżywcza w 100 g koncentratu:

Wartość energetyczna:1515 kJ / 362 kcal

Tłuszcz: 0,0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,0 g

Węglowodany: 87 g

w tym cukry: 26 g

Białko: 1,7 g

Sól: 0,01 g

Produkt zawiera

Soja
mleko

Produkt nie zawiera

glutenu

Celiko

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website