Ciasto Muffiny Klasyczne Bezglutenowe 280g

8,49 zł
Brutto

Ciasto Muffiny Klasyczne 280g

Znakomity smak na początek i koniec dnia od ekspertów pieczenia Celiko!

Proste babeczki są doskonałym sposobem na wyśmienitą zabawę.

Zaproś do wspólnego pieczenia rodzinę i znajomych.

Nagrodą będą pyszne, własnoręcznie zrobione i ozdobione Muffiny Celiko!

Produkt bezglutenowy (PL-064-051)

Odpowiedni dla wegetarian i wegan.

Produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).

Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

Koncentrat ciasta w proszku do wypieku muffinów. Produkt bezglutenowy.

Składniki: cukier, mąka ryżowa, skrobia z tapioki modyfikowana, skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, difosforany: regulator kwasowości, węglany sodu: substancja spulchniająca, aromat, sól, guma ksantanowa: substancja zagęszczająca.

Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

Opakowanie zawiera:

  • 280 g mieszanki do ciasta
  • 12 szt. foremek

Wartość odżywcza:

w 100 g gotowego wyrobu przygotowanego wg przepisu podstawowego:

Wartość energetyczna: 1655 kJ / 396 kcal

Tłuszcz: 21 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 47,5 g

w tym cukry: 21,5 g

Błonnik: 0,1 g

Białko: 3,4 g

Sól: 0,69 g

Produkt zawiera

mleko
Soja

Produkt nie zawiera

glutenu

Celiko

16 innych produktów w tej samej kategorii:

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website