Mąka na Chleb Ryżowy Bezglutenowa 400g
Mąka na Chleb Ryżowy 400g
Wyśmienity Chleb ryżowy Celiko - do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych, pizzy.
NOWE OPAKOWANIE - PODWÓJNA PORCJA (400 G)
Produkowany z wysokiej jakości składników, zgodnie z zasadami produkcyjnymi gwarantującymi deklarowany skład czynników alergennych (np. glutenu).
Produkt bezglutenowy (PL-064-022)
Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .
Koncentrat chleba ryżowego w proszku do przygotowania chleba, bułek, pyz drożdżowych i pizzy. Produkt bezglutenowy.
Składniki:
skrobia ziemniaczana, mąka ryżowa (30%), glukoza, substancja zagęszczająca: guma guar, drożdże suszone, sól.
Może zawierać: soję, mleko i ich pochodne.
Wartość odżywcza w 100 g koncentratu:
Wartość energetyczna:1424 kJ / 340 kcal
Tłuszcz:0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone:0,1 g
Węglowodany:78 g
w tym cukry:4,8 g
Białko:3,0 g
Sól:1,8 g
Produkt nie zawiera
- glutenu